Om os

12

Teacups historie

Teacup.dk er en af Danmarks ældste online tebutikker, og så dagens lys i 2010. Webshoppen er idag omdannet til en informationsportal og hjæper dig med at finde vej til god kvalitetste, kaffe, delikatesser og accessories.

Vores værdier

Vi lægger vægt på kvalitet, håndværk, gode råvarer og de gode smagsoplevelser. God kvalitet giver luksus i hverdagen - og vi sætter en ære i, at vise vej til produkter der kan forsøde hverdagen til en pris hvor alle kan være med.

Vores mission

Vi ønsker at hjælpe dig med at finde vej til den gode te, kaffe, delikatesser, søde sager og andre produkter, som kan være hverdagens lille oplevelse af velvære og luksus. Selvom vi ikke har webshope længere elsker vi stadig god te.

Nyd smagen

Selvom vi ikke længere har en webshop, hvor vi selv pakker te - så er te stadig en stor passion. Og de mange års erfaring gør, at vi stadig kender den gode te når vi smager den. Vi linker til andre butikker, hvor du kan købe god te. Vi benytter affiliate links, som giver os en lille kommission af handlen. Dette sker uden ekstra omkostninger for dig.

1

Kontakt

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive på:

info@teacup.dk

Relevante sider og webshops: