Teacup.dk
  • Forside
  • Te
    • Urtete
    • Grøn te
    • Sort te
    • Hvid te
    • Rooibos
    • Iste
    • Matcha Te
    • Special Te
    • Tetyper
  • Kaffe
  • Bolig
    • Køkken
    • Tekander
    • Kopper, varmere mm.
    • Tefiltre
    • Jul
      • Julepynt
      • Jule- og Adventskalendere
  • Delikatesser
    • Krydderier
    • Marmelade og Spreads
    • Lækkerier
    • Olie og Eddike
    • Nødder & Chips
    • Pasta, Ris og Kiks
    • Pesto og Tapenade
    • Sennep
    • Oliven
  • Bageudstyr
    • Bagning
    • Kager, kagepynt og udstyr
    • Råvarer
    • Kager
  • Gaveidéer
    • Gavekurve
  • Om os

Mest Læste

  • Hjemmelavet Iste

  • Tekande i Glas

  • Kvæde te

  • Te Guide

  • Iskaffe Opskrift – prøv denne lækre opskrift

  • Nespresso Kaffekapsler

  • Cool Mint Te

@2019 - All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign
Delikatesser

Ægte italiensk pasta

by Milla april 24, 2023
written by Milla april 24, 2023
italiensk pasta
23

Ægte italiensk pasta

En pastaret skal laves af pasta i høj kvalitet, og denne pasta er fremstillet af de bedste råvarer. I Italien kaldes denne type pasta for “artisan pasta” hvilket betyder at den anses som en form for “kunsthåndværk” hvor der lægges vægt på tradition og håndværk. Pastaen fremstilles således i hånden, og er ikke masseproduceret som den pasta vi typisk kender fra supermarkedets hylder.

Ægte italiensk pasta er lavet af durumhvede semulje og vand og er en vigtig del af den italienske kulinariske tradition. Durumhvede semulje er en hård hvede, der er høstet specielt til at lave pasta, og det er den primære ingrediens i mange traditionelle italienske pastaretter.

Mange typer af pasta

Der er mange forskellige typer af ægte italiensk pasta, som er kendt over hele verden, såsom spaghetti, fettuccine, lasagne, og ravioli. Der er også forskellige former, som er specifikke for forskellige regioner i Italien, såsom tagliatelle i Emilia-Romagna og orecchiette i Puglia.

Traditionelt er italiensk pasta fremstillet ved at blande durumhvede semulje og vand for at danne en dej, som derefter bliver rullet ud og skåret i forskellige former. Den færdige pasta er derefter kogt i rigeligt med saltet vand, indtil den er al dente, hvilket betyder, at den er fast men stadig tyggevenlig.

Pasta som den vigtige ingrediens

Ægte italiensk pasta er kendt for sin høje kvalitet og smag, og det er en vigtig ingrediens i mange italienske retter. Det er også almindeligt at servere pasta med en simpel sovs, såsom tomatsauce, olivenolie og hvidløg eller pesto, som giver plads til den naturlige smag og konsistens af den friske pasta. Når pastaen er af høj kvalitet, så kan den bære retten i sig selv, og man kan nøjes med en meget simpel sauce. 

0 comment 0 FacebookTwitterPinterestEmail
Milla

previous post
Køb spiselige blomster til kager
next post
Økologisk Vinter Chai

You may also like

Puks Delikatesser

juni 6, 2023

Tapenade med tomat og aubergine

maj 29, 2023

Tip Tree Ketchup

maj 29, 2023

Tørristede Saltede Cashewnødder

maj 29, 2023

Tomat Tørpesto

maj 29, 2023

Værtens Bedste Sennep

maj 29, 2023

Tabouleh Krydderblanding

maj 29, 2023

Olivenolie med trøffel

maj 29, 2023

Tapenade med peberfrugt

maj 29, 2023

Peberrods Sennep

maj 29, 2023

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Keep in touch

Facebook Instagram Youtube

Seneste Artikler

  • Nespresso Kaffekapsler

  • Perle Te

  • Adventskalender

  • Little’s Kaffe – instant kaffe med smag

  • Puks Delikatesser

Nyeste kommentarer

  1. Karl Nicolaisen på Te Guide
  2. Perle Te - Teacup.dk på Tekande i Glas
  3. Sarah Jessen på Hjemmelavet Iste
  4. Louise på Hjemmelavet Iste
  5. teacup på Hjemmelavet Iste
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube

@2019 - All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign